kranenburg-nf4d-27-aug-2016_harf7800

De Nijmeegse Fiets4daagse is terug van weggeweest! De fietstocht, waar sportief genieten centraal staat, zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 augustus. Naast de prachtige routes, die elke dag een ander gebied in het Rijk van Nijmegen zullen aan doen, zullen deelnemers langs verschillende Superstops gaan. Het belooft een geweldig evenement te worden, dus schrijf je gauw in!

 

Check de nieuwsbrief:
https://docs.google.com/document/d/17k3EhgLaVdfwKGZHxmrY5iWVjd4rLhdhTIlwE68Xvp0/edit?usp=sharing

 

In het ABC hieronder worden de belangrijkste praktische vragen voor deelnemers beantwoord. Staat de juiste informatie er niet bij, neem dan contact met ons op per e-mail: info@nijmeegsefiets4daagse.nl

Accommodaties

Omdat de deelnemers van de Nijmeegse Fiets4daagse uit het hele land komen en sommigen zelfs uit Duitsland, hebben wij een aantal regionale overnachtingsmogelijkheden geselecteerd*:

 

 

 

Camping de Groote Flierenberg
Zevenheuvelenweg 57
Berg & Dal
info@campingdegrooteflierenberg.nl

 

Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen
Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Telefoon: 024 – 397 58 41
info@dezevenheuvelen.nl
Arrangement voor 3 dagen
Arrangement voor 4 dagen

Afstanden

Per dag kunt u kiezen uit drie verschillende afstanden, de familiefun, middel en de lange afstand.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor de Nijmeegse Fiets4daagse kunt u hier vinden.

Contact

Mocht u contact op willen nemen met de organisatie van de Nijmeegse Fiets4daagse, kunt u hier de contactgegevens vinden.

Datum

De Nijmeegse Fiets4daagse zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 augustus 2018.

Deelnamebewijs

Na inschrijving ontvangt u een email waarin uw deelname wordt bevestigd. Dinsdag 21 augustus ontvangt u een mail met alle nodige informatie en uw inschrijfnummer. U geeft dit nummer door op de startdag van uw fietstocht bij het wedstrijdsecretariaat. Hierna ontvangt u uw startpakket.

Deelnamelimiet

Aan de Nijmeegse Fiets4daagse kunnen maximaal 1500 mensen deelnemen.

Fietsen

Iedereen is welkom bij de Nijmeegse Fiets4daagse, dus deelnemers kunnen ook mee doen met bijvoorbeeld een e-bike, ligfiets of een driewieler. Houd hierbij wel altijd rekening met de andere deelnemers van de Nijmeegse Fiets4daagse.

Finish

De finish van de Nijmeegse Fiets4daagse is alle vier de dagen bij In De Kazerne  : Molenveldlaan 146, 6523 RN Nijmegen.

Fietsenstalling

Onder de startlocatie In De Kazerne is een parkeerplaats waar u uw fiets bewaakt kan plaatsen. Mocht u gebruik willen maken van de parkeerplaats, kunt u dat aangeven in het inschrijfformulier.

Mocht u dit niet hebben aangegeven en toch gebruik willen maken van een bewaakte fietsenstalling, dan kunt u mailen naar info@nijmeegsefiets4daagse.nl

Inschrijven

Inschrijven verloopt via een beveiligde pagina (https). Klik hiervoor op deze link.

Kosten

Deelnemers die zich vroeg inschrijven voor de Nijmeegse Fiets4daagse betalen €25,- voor vier dagen of €7,50 per dag. Bij de inschrijf pagina. staat een kosten overzicht.

Medailles

Wanneer u alle vier de dagen mee fietst krijgt u een halsmedaille. Deelnemers die 1, 2 of 3 dagen mee doen krijgen een opspeldmedaille.

Parkeren

Er is beperkte parkeergelegenheid bij de Kazerna, dus wij adviseren om op de fiets te komen. Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u parkeren bij de sportvelden op de Kwakkenberg (Kwakkenbergweg 25, 6523 MJ Nijmegen).

Social Media

De Nijmeegse Fiets4daagse gaat met haar tijd mee en is actief op de social media.

Wordt vrienden op Facebook of volg ons op Twitter.

Startlocatie

De start van de Nijmeegse Fiets4daagse is elke dag bij In De Kazerne. Het adres van In De Kazerne is Molenveldlaan 146, 6523 RN Nijmegen.

Starttijden

Per dag zijn er twee startmomenten, afhankelijk van de lengte van de route.

Starttijden Finishtijden
Dag 1 15:00 – 16:00 17:00 – 21:00
Dag 2 9:00 – 10:00 11:00 – 17:00
Dag 3 9:00 – 10:00 11:00 – 17:00
Dag 4 9:00 – 10:00 11:00 – 17:00
Superstops

Tijdens de Nijmeegse Fiets4daagse zullen er per dag minimaal 5 Superstops worden aangedaan.

Veiligheid

Tijdens de Nijmeegse Fiets4daagse moeten deelnemers zich houden aan de algemeen geldende verkeersregels. Iedereen rijdt op eigen risico mee en moet in goede gezondheid verkeren. Bij twijfel neem contact op met de organisatie. Op gevaarlijke/drukke punten zal de Nijmeegse Fiets4daagse organisatie voor verkeersregelaars zorgen. Daarnaast moet u een deugdelijke fiets hebben met een bel. Bij de start-finish zullen gecertificeerde EHBO-ers aanwezig zijn en bij elke SuperStop zijn EHBO-koffers. Tot slot zal er een auto beschikbaar zijn om in het geval van calamiteiten snel ter plaatse te kunnen zijn.

Facebook

Created by BSH Design