Momenteel zijn de SuperStops nog niet bekend.
Zie hieronder voor het overzicht van 2017


Stop 1.1: Bevrijdingsmuseum, Groesbeek

Het verleden wordt deze dag opnieuw tot leven gebracht in het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek via een static show van historische militaire voertuigen. Op het buitenterras kunt u genieten van live muziek door Lili Marleen. De expositie ‘Rosie the Riveter’ komt tot leven door meeslepende filmbeelden, historische objecten en prachtige nooit eerder vertoonde foto’s. Daarnaast kan een bezoek gebracht worden aan de spannende Bandritzer, een soort teletijdmachine die dwars door de vrijheidsgeschiedenis heengaat.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte route (± 11 km)

Stop 1.2: Haus Polm, Zyfflich

De eerste superstop van de lange route is er een in Duitse sferen. Middenin het Duitse minidorp Zyfflich, aan de voet van het beroemde ooievaarsnest, kunt u op het terras van Haus Polm terecht voor heerlijke Getränke und andere lekkernijen. Theo von Blitz zal zorgen voor muzikaal vertier.

 

Lange route (± 10 km)

Stop 1.3: Backer Derks, Kranenburg

Geniet bij Backer Derks in het pittorske Kranenburg van haar zelfgebakken Duitse Kuchen und Kaffee!

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 16 km)

Stop 1.4: Wijnhoeve de Colonjes, Groesbeek

Wijnhoeve de Colonjes is een biologische wijngaard en één van de meest toonaangevende producenten van Nederlandse wijnen. Loop vandaag door de wijngaard waar de druiven volop in de rijping zitten. Voor belangstellenden is er natuurlijk de mogelijkheid om een wijntje te proeven.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 25 km)

Stop 1.5: Grand Café De 10, Malden

Een heerlijk rustpunt: met zachte muziekklanken kunt u hier gebruik maken van uw lunch, snack of diner, maar ook voor een heerlijke appelpunt met koffie of een vers ijsje uit de ijssalon.

Fiets4daagse aanbieding: koffie, thee of frisdrank met een pizzapunt voor €5,00! Gaat u voor een borrel of een glas wijn? Dan serveren we er een gratis snackje erbij. Besluit u om te dineren dan hebben we een special fiets4daagsemenu voor €19,50 ipv €25,00.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 18 en 33 km)

Stop 1.6: Accordeonmuseum De Muse, Malden

Maak een stop bij het enige Accordeonmuseum in Nederland! Bekijk de grote collectie accordeons, harmonica’s en mond harmonica’s. Ook vindt u hier de grootste accordeon ter wereld en de “HALL OF FAME”, met instrumenten van beroemde mondharmonicaspelers, zoals  “Toots” Thielemans. Op het zonnige terras van muziekcafé de Muse speelt een band prachtige muziek.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 18 en 33 km)

Stop 1.7: Maisdoolhof, Malden

Bij het Maisdoolhof kan jong en oud vrij spelen. Er zijn skelters, luchtkussens, laddergolf, druk en ren spel en nog veel meer. Ook kan men rustig genieten van een warm of koud drankje, een ijsje of een frietje met snack.  Even genieten en daarna weer lekker op de fiets voor de laatste kilometers.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 20 en 35 km)

Stop 1.8: Houtwerf, Nijmegen

Op de Houtwerf slaan 2 ondernemingen de handen ineen:

 

Bakkerscafé dé Bakkerij is een sociale onderneming met biologische bakkerij en horeca gelegenheid op de Hatertseweg in Nijmegen.
Black & Blue is een winkel met passie voor denim, heritage clothing, barbecues en smokers. Ze geven bbq-workshops en verzorgen Amerikaanse bbq-catering op locatie.

 

Samen slaan zij de handen ineen op de Houtwerf en maken er voor u een gezellig feestje van aan de picknicktafels rond de barbecue. Op deze superstop bieden zij u heerlijke broodjes met beleg van de barbecue, grootmoeders appeltaart rechtstreeks uit de oven, fijne biologische fruitsapjes en koffie en thee. U kunt uw fiets veilig stallen en een sanitaire stop is mogelijk.

 

Klik HIER voor meer informatie over Bakkerscafe en HIER voor Black & Blue

Korte en lange route (± 24 en 39 km)

Stop 2.1: Escaperoom, Bemmel

De meest spannende en grootste escaperoom van Nederland! Met een speciaal arrangement van 15 minuten voor de eerste 150 bezoekers van de Nijmeegse Fiets4daagse.

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 10 km)

Stop 2.2: De Buitenpoort, Huissen

Geniet van onze gastvrijheid en lekkere hapjes en drankjes, voor een goed vervolg van jullie tocht!

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte route (± 18 km)

Stop 2.3: Park Bredelaar, Bemmel

Park Bredelaar gelegen in Park Lingezegen: “landbouw door de Eeuwen heen”. De uitkijktoren biedt zicht over het park met daarin de moestuin en boomgaard. Ouderwetse vergeten groenten worden gekweekt, met daarbij in de boomgaard appels, peren en pruimen van oude rassen. Kom voor een kop koffie, thee of sap uit eigen park. Een hapje eten? Kom hier genieten van en heerlijke lunch.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte route (± 26 km)

Stop 2.4: Windpark Nijmegen Betuwe, Nijmegen

Doe nieuwe energie op bij burgerwindpark Nijmegen-Betuwe. Treed in de voetsporen van Koningin Màxima: beklim virtueel een windmolen, geniet van het uitzicht over de omgeving en laat je verrassen door nog veel meer leuke, energieke activiteiten.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte route (± 33 km)

Stop 2.5: Fort Pannerden, Doornenburg

Fort Pannerden trotseert al 150 jaar de vier elementen: Water, Aarde, Vuur en Lucht. Bij Fort Pannerden hebben fietsers de gelegenheid hun elektrische fietsen op te laden bij het oplaadpunt, water bij te vullen of om zelf even bij te komen op ons terras met een kopje koffie of thee.

 

Iedere deelnemer krijgt bij het laten zien van hun scankaart 20% korting op het volgende bezoek aan Fort Pannerden. Deelnemers kunnen gratis gebruik maken van ons prachtige uitzichtpunt, het bezoekerscentrum en de filmzaal. Laad jezelf op, ontdek de geschiedenis van Fort Pannerden om vervolgens de  fietstocht weer voort te zetten!

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 21 km)

Stop 2.6: Europakade, Tolkamer

In Tolkamer vieren we in de week van 24 t/m 27 augustus het jaarlijks terugkerende evenement ‘Tolkamer Kadedagen’. Terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie met appelgebak of een heerlijk koel drankje zullen er figuren uit onze rijke geschiedenis en entertainment business rondlopen om u meer te vertellen over dit prachtige gebied. Tijdens deze superstop kunt u genieten van de ‘promenade achtige’ sfeer en het prachtige uitzicht over de Rijn.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 31 km)

Stop 2.7: Rheinpromenade, Emmerich am Rhein

Radeln rund um Emmerich am Rhein… und die Erholung kommt wie von selbst. Die alte Hansestadt am Rhein und auch der Eltenberg im Erholungsort Elten laden ein, die schönen Radwege durch die interessante Landschaft per Rad zu erfahren. Genießen Sie in Ihrer Pause an unserer wunderschönen Rheinpromenade kulinarische Angebote mit Blick auf den Rhein oder die längste Hängebrücke Deutschlands. Ihre Radtouren führen durch die weiten Wiesen der niederrheinischen Ebene zu urigen Ausflugslokalen und Naturschutzgebieten mit seltener Flora und Fauna. 

 

Fietsen rondom Emmerich am Rhein … en de ontspanning komt vanzelf! De oude Hanzestad aan de Rijn en aan de voet van de bekende Elterberg nodigen uit om de fraaie landschappen met bijzondere flora en fauna (zoals de ooievaars!) per fiets te ontdekken. Geniet van ons culinaire aanbod tijdens uw welverdiende pauze op onze Rijnpromenade met zicht op de langste hangbrug van Duitsland.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 45 km)

Stop 2.8: de Thornsche Molen, Leuth

Kom heerlijk tot rust bij de Thornsche Molen. Op het terras met onvergetelijk uitzicht op de Nijmeegse heuvelrug. Of binnen in het sfeervolle restaurant annex infocentrum. Of bekijk de molen van binnen, zodat u ziet hoe de tarwe voor de pannenkoeken wordt vermalen. Tijdens de Fiets4daagse hebben we geweldige livemuziek.
Kom ouderwets genieten in een modern jasje bij restaurant de Thornsche Molen!

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 70 km)

Stop 2.9: Grote Markt, Nijmegen

Mariken van Nieumeghen komt weer tot leven! Op de Grote Markt vertelt zij haar levensverhaal. Afsluitend kunt u bij een van de vele terrasjes die de Grote Markt te bieden heeft, een heerlijk drankje nuttigen.

 

Korte en lange route (± 40 en 77 km)

Stop 3.1: Café De Teersdijk, Wijchen

Wat vroeger een pleisterplaats was voor reizigers en passanten is nog steeds een horecagelegenheid, waar u in huiselijke sfeer kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor u als deelnemer is er speciaal een kleine streekmarkt.

Tot bij Café De Teersdijk!

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 9 km)

Stop 3.2: Historisch Grave

Het oude stadshart van Grave ademt geschiedenis van honderden jaren terug. De authentieke kasseiwegen met hun 17e en 18e-eeuwse huizen, de fraaie en nauwe steegjes, de vestingwerken, zij vertellen allemaal een onderdeel van de kleurrijke en bewogen geschiedenis van Grave.

Plof neer op een van de vele terrassen op de Markt of in de Maasstraat en geniet van een warm of koel drankje en een lekkere lunch. Hier is een stempelpost waar u een bonnetje krijgt voor een gratis kopje koffie of thee.

 

Korte en lange route (± 20 km)

Stop 3.3: Kasteel Wijchen

Het historische kasteel van Wijchen met zijn keurige renaissance uiterlijk heeft een lange en roerige geschiedenis achter de rug. Door de eeuwen heen is het decor geweest van strijd, van verbannen liefde en koninklijk leven. Ook kunt u op de tweede verdieping een kijkje nemen in het Museum Kasteel Wijchen. We zien u graag op deze locatie om de rijke geschiedenis met u te delen.

 

Klink HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 29 km)

Stop 3.4:De Broederij

De Broederij is een natuurlijke broedplaats en een ontmoetingsplek met een koffiebarretje en terras in onze mooie tuin. Bij de Broederij genieten van een lekker kopje koffie, een heerlijk biologisch sapje met gebak of huisgemaakte soep met ingrediënten uit eigen tuin.

De papierwerkplaats is geopend en er wordt door kinderen een demonstratie gegeven in het maken van handgeschept papier.

Klink HIER voor meer informatie.

 

Korte route (± 38 km)

Stop 3.5: Fruitbedrijf Theunissen & Peters, Horssen

De oogst komt eraan, neem een kijkje bij ons in de boomgaard en pluk samen met ons de eerste appels. Na het plukken toasten we op de nieuwe oogst met een glas appelsap, dat u door ons wordt aangeboden. Leer alles over het bloeien, groeien en oogsten van appels en peren tijdens de Nijmeegse fiets4daagse.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 44 km)

Stop 3.6: Doorkomst Druten

Na negen jaar doet het Fiets4daagselegioen het gezellige dorp in het Land van Maas & Waal weer aan. U wacht daar een warm en hartelijk welkom door de gemeente en ondernemers op de Markt. Op de Markt krijgt iedere deelnemer een appel aangeboden door de Gemeente Druten.

 

Lange route (± 51 km)

Stop 3.7: Doorkomst Beuningen

Kom in Beuningen op de terrassen bij de horecazaken aan het Julianaplein genieten van heerlijke muziek en een hapje eten. Ook hebben de winkeliers van Beuningen een koopjesmarkt zodat u lekker koopjes kunt jagen. Dit is dus de perfecte plek om even bij te komen van de gefietste kilometers en weer op te laden!

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 66 km)

Stop 3.8: Dijkmagazijn Beuningen

Voor een riant uitzicht over de uiterwaarden en de Waal ga je op de dijk zitten bij bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn. Met een lekker hapje en drankje – gemaakt van wilde planten die op de dijk groeien! – is het goed nog even van de rust te genieten voordat u 3 kilometer verder over de sluis het bruisende Nijmegen weer in fietst. En kom later nog eens terug, Het Dijkmagazijn lokt u graag naar buiten met een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 69 km)

Stop 4.1: Landgoed Bergzicht, Heumen

Voorkom zadelpijn en kom uitrusten bij Landgoed Bergzicht. We hebben de koffie bruin en uiteraard is daar allerlei lekkers bij te bestellen. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin en op de weide. Vol energie kunt u daarna weer op de pedalen! Landgoed Bergzicht heeft een eigen bierbrouwerij, met ligging tussen prachtig groen van de sfeertuin, park en landerijen.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 10 km)

Stop 4.2: Pontje Cuijk

Een leuke manier om de Maas over te steken! Er wordt tijdens de oversteek gezorgd voor muzikaal entertainment.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte route (± 16 km)

Stop 4.3: Doorkomst Plasmolen

Kom luisteren naar de verhalen over de Slag op de Mookerheide en beeld je in hoe het er hier dik 400 jaar geleden aan toe moet zijn gegaan. Kom vervolgens tot rust op een van de vele, fraaie Plasmolense terrassen!

 

Lange route (± 16 km)

Stop 4.4: 400 jaar Stadhuis Gennep

Fiets vierhonderd jaar terug in de tijd; bezoek het oude stadhuis van Gennep, waar je op passende wijze van harte welkom wordt geheten!

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 24 km)

Stop 4.5: Landgoed De Barendonk, Beers

Landgoed de Barendonk. Ontdek Brabant op z’n best… Groen gastvrij landleven!

U wordt gastvrij ontvangen met muziek, een lekker hapje en de mogelijkheid om iets te drinken. Voor de liefhebbers is er een rondleiding met een gids over het Landgoed.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Lange route (± 40 km)

Stop 4.6: Doorkomst Cuijk

Met als thema ‘SPEELS’ presenteert Cultuur aan de Maas een ruime keuze aan muziek, zang en dans, zijn alle musea en culturele instellingen gratis te bezoeken en zorgt een kunst- en boekenmarkt voor extra sfeer in het oude centrum.

Optredens van 13.00 – 17.00 uur.
Kunst- en boekenmarkt van 12.00 – 17.00 uur.

Op een van de vele terrassen kunnen deelnemers aan de Nijmeegse Fiets4daagse genieten van een door de Cuijkse horeca aangeboden gratis kopje koffie of thee.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 16 en 48 km)

Stop 4.7: Kazematten, Cuijk

Rivierkazemat Katwijk Zuid is ingericht als expositieruimte ter herinnering en nagedachtenis aan de zes korporaals van het Korps Politietroepen die daar op 10 mei 1940 gesneuveld zijn bij de verdediging van onze vrijheid.

 

Klik HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 19 en 51 km)

Stop 4.8: Buurderij De Lage Hof, Overasselt

Kom een kijkje nemen bij Boerderij De Lage Hof! Hier vindt u het agrarisch Museum: De Lage Hof. De karakteristieke schuren herbergen oude machines en gereedschappen van boeren en ambachtslui. Ook het ‘bakhuus’ met de steenoven ligt bij de Boerderij. Zin in een drankje? We hebben het gezellige Huiskamer café en zonnig terras! Onze kaart biedt lekkere boerengerechten, bijvoorbeeld met vloerbrood uit ons bakhuus. En heeft u onze huisgemaakte appeltaart al geproefd?

 

Klink HIER voor meer informatie.

 

Korte en lange route (± 28 en 60 km)

Facebook

Created by BSH Design